Webdesign

Een goede website is afgestemd op zijn doelgroep. Het webdesign roept een zeker WAUW-gevoel op en weet de bezoekers aan te sporen een product te kopen of afspraak te maken. Met deze simpele gedachte bouwt Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs internetsites en webwinkels. Samen met u stellen we doelen en brainstormt ons creatief team over de beste vormgeving en toe te passen technieken. Zo stemmen we het webdesign af op verschillende schermen en internetbrowsers en maken we gebruik van mobileweb om internetpagina’s ook op smartphones goed te presenteren.
Het gebruik van gratis Content Management Systemen zoals Joomla! of WordPress waardoor u zelf pagina’s kunt wijzigen.

Minstens zo belangrijk als een goed webdesign is de vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google. Zoekmachine optimalisatie en online adverteren met behulp van Google Adwords en sociale media komen daarbij al snel om de hoek kijken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met één van onze webdesign- of zoekmachinespecialisten. Zij leggen het graag in heldere bewoording aan u uit. Of neem een kijkje bij ons werk.

Webdesign