Tel: 0488-417 450

Leve de ondernemer
Leve de ondernemer
Webdesign
Webdesign
met een WAUW- gevoel!
Drukkerij
Drukwerk zorgt in de huidige digitale wereld
voor onderscheidend vermogen!
Promotie materiaal
Overtuig uw klanten
Laat zien dat u trots bent op uw organisatie en wat u doet.

Webdesign

 

responsive webdesign

Webdesign

Een goede website is afgestemd op zijn doelgroep. Het webdesign roept een zeker WAUW-gevoel op en weet de bezoekers aan te sporen een product te kopen of afspraak te maken. Met deze simpele gedachte bouwen de webdesigners van Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs internetsites en webwinkels. Samen met u stellen we doelen en brainstormt ons creatief team over de beste vormgeving en toe te passen technieken. Zo stemmen we het webdesign af op verschillende schermen en internetbrowsers en maken we gebruik van mobileweb om internetpagina's ook op smartphones goed te presenteren.

Het gebruik van gratis Content Management Systemen zoals Joomla! of Wordpress waardoor u zelf pagina’s kunt wijzigen, wordt door ons niet geschuwd. Maar als de toepassing er om vraagt, leveren we ons webdesign met een op maat gemaakt CMS.

Meer dan webdesign

Minstens zo belangrijk als een goed webdesign is de vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google. Zoekmachine optimalisatie en online adverteren met behulp van Google Adwords en sociale media komen daarbij al snel om de hoek kijken. Maar ook aan de praktische kant van de digitale dienstverlening geven we graag invulling. Zo kunt u bijvoorbeeld online uw domeinnaam registreren.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met één van onze webdesign- of zoekmachinespecialisten. Zij leggen het graag in heldere bewoording aan u uit.

 

terug naar boven © Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Van Eck & Oosterink

Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

T. 0488-417 450
F. 0488-483 121

KvK. 30054298
BTW. NL0037.58.114.B01

info@vaneckoosterink.com